Kínálatunk

Angol Euroexam B2-es nyelvvizsga:
jelentkezési határidő: 2020.01.31.
vizsga időpontja: 2020.02.22.
 
Német Euroexam B2-es nyelvvizsga
jelentkezési határidő: 2020.02.28.
vizsga időpontja: 2020.03.21.
 
Angol középhaladó csoport
kedd-csütörtök délután
jelentkezési határidő: 01.24.
 
Angol haladó csoport
péntek délután
jelentkezési határidő: 01.24.
 
Német újrakezdő csoport
szombat délelőtt
jelentkezési határidő: 01.24.
 
Német haladó csoport
szombat délelőtt
jelentkezési határidő: 01.24.
 
 
  
 
 Németh Beatrix - német nyelv

 
 
kep20 éves nyelvtanítási tapasztalattal rendelkező, diplomás német nyelvtanárnő vagyok. Sok évig tanítottam középiskolákban és nyelviskolákban, és tapasztalatot szereztem a vizsgafelkészítésben is (pl. kétszintű érettségi, Euroexam, ITK-Origó, TELC, ECL, ÖSD, GOETHE általános nyelvvizsgák és BGF, Zöldút szaknyelvvizsga).
Már az első – még egyetemistaként megtartott - nyelvórám után döntöttem a tanári pályafutás mellett, mivel örömmel foglalkozom emberekkel, illetve a német nyelvvel. Mindezt leghatékonyabban a saját vállalkozásban indított nyelvstúdióban tehetem meg.
A nyelvstúdiónk mellett a legfőbb érveim: a minőségi oktatás, diákközpontúság és a barátságos hangulat.

Huszka Zsolt – angol nyelv


Huszka Zsolt 1999 óta vagyok gyakorló nyelvtanár. Az elmúlt, több mint tíz esztendő alatt dolgoztam általános és középiskolai képzésben, de már korábban is lehetőségem nyílt arra, hogy kipróbálhassam magam nyelviskolai környezetben.
Már egészen kisgyermekként arról álmodoztam, hogy egyszer tanár leszek. Nagyon szeretem a hivatásomat; jó érzés megszerettetni a tanulókkal az idegen nyelvet, átadni tudásom legjavát, továbbá látni az önbizalom és a nyelvtudás erősödését bennük.
Óráim szervezésénél fontosnak tartom a tanulókkal történő személyes és jó kapcsolat kialakítását, a jó hangulat megteremtését, illetve a könnyed, barátságos és támogató légkör biztosítását. Két legfontosabb vezérelvem a beszédcentrikusság és eredményesség.
Csoportjaimban mindenkit szívesen látok, aki szeretne angolul beszélni, nyelvvizsgázni, angol nyelvterületen dolgozni, vagy a már megkopott angol tudását felfrissíteni. Eddigi pályafutássom során jutattam már el tanulókat a kétszintű érettségihez, ITK-Origó, BME, DExam, EUROEXAM, TELC, TRINITY és ECL nyelvvizsgákra; de tapasztalattal rendelkezem Erasmus-programba jelentkezők felkészítésével kapcsolatosan is.

Görög József - Angol nyelv

 
IMG 0078„Aki nagyon jól tudja a nyelvet, az többhetes kinntartózkodás után is csak azt fogja szomorúan megállapítani, hogy még mindig nem perfekt. Nem is igen lesz. Egy idegen nyelv tanulásához ezer lépcső vezet. Felnőtt fejjel tízet, százat, sok százat megmászhatunk belőle: a csúcsához- az anyanyelvi szinthez- nem érünk fel. De micsoda örömet, milyen lelki és szellemi gazdagodást jelent az útnak minden szakasza!"
Rövid bemutatkozóm mottójaként Lomb Kató néhány sorát választottam, akinek hosszú életét nem is a nyelvtudás, hanem a nyelvtanulás világította be.
Jómagam 1992 óta dolgozom nyelvtanárként, tapasztalatot szerezve mind az általános, középiskolai és felnőttoktatás területén is.
Tanári munkám Szegeden kezdtem egy általános iskolában, néhány év elteltével a Juhász Gyula Tanárképző Főiskola Angol Nyelvi Tanszékének munkatársa lettem, és végzős főiskolásokkal módszertani gyakorlatokat végeztem.
Jelenleg a Petőfi Sándor Gépészeti és Informatikai Szakképző Iskola és Kollégium angol nyelvi munkaközösségének vezetőjeként kéttannyelvű osztályokban kommunikációt, nyelvtant és célnyelvi civilizációt tanítok.
Tapasztalatot szereztem nyelvvizsga felkészítésben (ITK-Origo ,BME, EuroExam, TELC, ECL).
"És végül: nyelvtanulás és utazás még egy szempontból hasonlít egymásra. Gyávaság és szorongás ítéli eleve kudarcra mindkettőt." (Lomb Kató)

Kasza István - angol nyelv

 

Kiskunfélegyházán születtem, ide jártam általános és középiskolába is. Jelenleg is itt élek. 2009-ben végeztem az SZTE TTIK és BTK földrajz-angol tanárszakán. A 2008-2009-es tanévben a Petőfi Sándor Gépészeti Szakközépiskolában dolgoztam, 2009 óta pedig a Közgazdasági Szakközépiskolában dolgozom. 2014 tavaszán kerültem a Németh Nyelvstúdió berkeibe, 2014 szeptembere óta pedig a Mezőgazdasági Szakközépiskola részmunkaidős nyelvtanára is vagyok.
Mivel iskolai keretek közt 1993 óta tanulom az angol nyelvet, és magánszorgalomból is sok időt fordítottam rá, úgy vélem, a nyelvtanulás lényege az egyéni hangvétel, hogy valami módon a tanuló kötődjön az idegen nyelvhez, fogalmilag tudja valami számára fontos dologhoz társítani és a rááldozott idő révén egyszerűen beléivódjon. Továbbá állítom, hogy a tanórai, minél lényegre törőbb, ugyanakkor hétköznapi nyelvezetet ki kell, hogy egészítse az angol nyelv eredeti környezetben való önálló megtapasztalása is:(elsősorban filmek, zenék, de irodalmi művek, gazdasági és egyéb hírek, televíziós műsorok, weboldalak stb. figyelemmel követése). Mindezek szerencsés ötvözete hatékony és akár szórakoztató is lehet, használható nyelvtudást nyújtva, aminek azonban elengedhetetlen feltétele a nyelv folyamatos használata, fejlesztése.

Tóth Petra - német nyelv


Tóth Petra
2007-ben végeztem a Szegedi tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Karán német nyelv és irodalom szakon. mivel családom egyik fele Németországban él, már gyerekkorom óta törekedtem a német nyelv elsajátítására, majd másfél évig lehetőségem is nyílt Németországban élni, így az ott szerzett tapasztalataimat a tanításban is hasznosítani tudom. Számomra mindig is fontos volt, hogy megtanítsak másokat is németül, illetve hogy megszerettessem másokkal is ezt a nyelvet.
Jelenleg a Szent Benedek Gimnázium Szakképző Iskola és Kollégium  Kiskunfélegyházi Tagintézményében tanítom a németet, egyaránt szeretek felnőtteket és gyerekeket is tanítani.Pálfi Tamás - német nyelv

2004 óta oktatok német nyelvet. Pályám során tanítottam általános, valamint középiskolásokat és felnőtteket egyaránt. Igyekszem a lehető legtöbb segítséget megadni a tanulóknak, hogy minél könnyebben elsajátíthassák a német nyelvet, és a későbbiekben sikeres nyelvvizsgát, illetve érettségit tehessenek.

Jelentkezés

Tanfolyamainkra jelentkezzen ON-LINE.

ONLINE jelentkezés

Vagy töltse le a Jelentkezési lapot.  

Jelentkezési lap
EuroExam INTERNATIONALE LOGO   
Folyamatosan indítjuk angol-német tanfolyamainkat kezdőtől a haladó szintig.
Nyelvvizsgatréningek
Felzárkóztató képzések
Ingyenes szintfelmérés

Érdeklődj az alábbi elérhetőségeken:
Személyesen: 6100 Kiskunfélegyháza, Szalay Gyula utca 2. (ÁFÉSZ székház)
Online: www.euroexam.org

Elérhetőségeink

header deutsch studio


Ügyfélfogadás:
Hétfő:            9-12
Kedd:        9-12
Szerda:     9-12
Csütörtök: 9-17
Péntek:     9-17


Cím: 6100 Kiskunfélegyháza,

Szalay Gyula park 1. fszt. 17.
(ÁFÉSZ székház alatt)
Tel: 06/70-677-9600
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.